GOCO OG FUNDBRICKS SKABER VÆKST SAMMEN

Rasmus Bruun
December 15, 2021

Bricks company er en ny partner i GOCO som benytter sig af en STAAS-aftale (software-team-as-a-service). I dette tilfælde overtager GOCO det totale ansvar for Bricks Companys softwareudvikling. Bricks Company er en koncern der primært beskæftiger sig indenfor moderne funding muligheder og finansiering samt salg af ejendomme.

Bricks Company er en koncern, der er i rivende udvikling. De havde derfor brug for et pålideligt og driftsikkert udviklingshus. Således overtager GOCO Bricks Companys softwareudvikling. På denne måde kan Bricks Company hurtigt og effektiv eksekvere på de projekter der inkluderer softwareudvikling uden at skulle bruge kostbar tid på rekruttering og forhandling. Med GOCOs ‘Clean Code Principper’ og adgang til specialister så kan Bricks Company nemt skalere op og ned på de ressourcer der skal aktiveres.

I forbindelse med aftalen har FundBricks (Bricks Companys datterselskab) sparet næsten 50% af sine omkostninger på IT-licenser og optimering af deres softwareudvikling. Det er sket 1.5 måned efter de valget at benytte sig af GOCOs STAAS-aftale som bl.a., inkluderer at overtage ansvaret for FundBricks’ softwareudvikling samt styre deres IT cost management.

Arbejdet med Bricks Company som partner har allerede vist succes og er endt ud i et tættere samarbejde. Visionen er at Bricks Company og GOCO sammen vil opsøge og initiere nye spændende startups med andre relevante samarbejdspartnere.