HVAD ER GOCOs STAAS-AFTALE?

Rasmus Bruun
December 15, 2021

STAAS, er en forkortelse for software-team-as-a-service. I GOCO tilbyder vi dette ved at overtage vores partneres softwareudvikling delvist eller komplet til en fast pris afhængigt af arbejdets omfang. Her kan vi trække på de relevante specialister vi har til rådighed i vores team. Det inkluderer: konceptualisering, design, app-udvikling, web-app-udvikling, datastruktur, machine learning, data analytics, udvikling af administrationssystemer mv..

Med vores STAAS-aftale kan vi tilbyde en omkostningseffektiv måde at levere softwareudvikling på, udført af lokale udviklere til en pris der matcher prisen ved outsourcing til udlandet. Løsningen sikrer også et agilt arbejdsmiljø med konsekvent levering.

STAAS-aftalen sikrer vores partnere hurtigt kan eksekvere på nye projekter. I GOCO følger vi ‘Clean Code Principper’ således det er nemt at on-boarde nye udviklere til et projekt og udvikle nye features eller lave opdateringer på denne kode. I forlængelse af det opnår vores partnere endnu en fordel ved en STAAS-aftale. Den gør vi nemt kan allokere flere ressourcer til en aktiv STAAS-aftale hvor der skal laves et nyt projekt hvor der ikke skal bruges unødvendig tid på at forhandle en ny pris. Ligeledes får vores partnere færre rekrutteringsproblemer. De får nemlig en fleksibel aftale hvor de nemt kan scale op eller ned, som det var eksemplet med vores tætte partner, FundBricks. Efter vi overtog deres softwareudvikling har vi formået at spare dem næsten 50% af deres omkostninger på IT-licenser og optimering af deres softwareudvikling. Det kan du læse mere om her.

Arbejdsmetode: transparens, iterationer og ligetil samt hyppig kommunikation

Uanset projektets størrelse, om det er noget software der skal bygges fra bunden eller videreudvikles på, så starter vi ud med at afsætte ml 1-3 dage hvor vi sammen med vores partnere får klargjort projektets specifikationer.

Her går mange udviklingshuse forkert og dette er én af de mest væsentlige årsager til GOCO adskiller sig markant fra traditionelle bureauer. Traditionelle udviklingshuse binder typisk deres partnere fast på specifikationer som lavet i begyndelsen og som skal kigge måske flere mdr frem. Det er højst usandsynligt, at der ikke er noget som kræver en ændring.

I GOCO gør vi vores arbejdsmetoder transparente ved at opdele vores udvikling i flere faser, således vi nemt kan kommunikere hvor i processen vi er, til vores partnere. Derudover kan vi meget nemmere arbejde iterativt sammen med vores partnere og give dem løbende opdateringer og hurtigt lave justeringer såfremt det er nødvendigt. Her forbinder vi forretningsudvikling, markedsføring og produkt- / konceptudvikling sammen.