VELKOMMEN TIL GOCOs BLOG

Rasmus Bruun
December 15, 2021

Hej og velkommen til vores blog. Vi er et moderne udviklingshus med base i København og nærmer os snart vores et-års-jubilæum.

GOCO blev stiftet med målet om at tilbyde et moderne alternativ til de traditionelle udviklingsbureauers arbejdsmetoder, der er alt for rigide og i sidste ende for dyr.  

Vi er et udviklingshus der anvender lokal arbejdskraft, og vores kompetencer inden for programmering favner bredt. Vores team består af professionelle IT-specialister, der er særligt udvalgte fra IT-studier og/eller autodidakte med mange års erfaring. Eftersom vores stiftere også har flere års erfaring med forretningsudvikling og tech-startups, så kan vi tilbyde nuanceret konsultation der tager højde for mere end kun softwareudvikling.

Som et ungt professionelt team, der har nytænkt måden hvorpå et udviklingshus opererer på, så er vi mere end tilfredse med at kunne sige vi på under 12 mdr., har lavet softwareudvikling for 21 forskellige partnere (i GOCO kalder vi vores “kunder” for partnere). 8 af vores partnere benytter sig af vores STAAS-aftale; en ny og omkostningseffektiv måde at levere softwareudvikling på, udført af lokale udviklere til en pris der matcher prisen ved outsourcing til udlandet. Løsningen sikrer også et agilt arbejdsmiljø med konsekvent levering.

Det skaber langvarig værdi for os og mere vigtigt - vores partnere.

Slut-prut med et irrationelt overhead på projektstyring af softwareudvikling og misforståelser mellem leverandør og kunde.

Det indikerer også at vi kan nå vores ambition om at bibeholde arbejdspladser i DK og gøre det underordnet at outsource sin udvikling i kraft af at benytte moderne arbejdsmetoder i sin softwareudvikling - det gør os særligt anvendelige for SMV’er, scaleups og startups.