Cases

Time-to-market og stabilitet er altafgørende i producerende enheder.

Med vores brede vifte af erfaring i de nyeste cloud-værktøjer og teknologier bygger vi gennemtænkte og tilpassede løsninger. 


Vi arbejder med både "greenfield" og "brownfield" software projekter.

TechSavvy

TechSavvy er et nyhedsmedie med et ønske om at videreudvikle deres platform og sandsynliggøre nye indtægtskilder samt tilbyde deres besøgere flere muligheder de kan benytte.
For at TechSavvy kunne vækste deres forretning var det afgørende for dem at få et stabil og skalérbart teknisk setup.
Vi fik løst deres problemstilling på 3 uger ved at optimere deres eksisterende system, som sikrede TechSavvy fik strømlinet deres tekniske setup og gjort det mere stabilt.
Herfra står TechSavvy der gør de hurtigt kan markedsføre nye produkter / services og minimere ressourcetrækket på at udvikle og teste nye features.
CMS & UI, UX
Fundbricks

Fundbricks

Fundbricks er i vækst, og deres tekniske setup stod ikke klar til de udfordringer der følger med i sådan en proces.
Udover at optimere deres tekniske infrastruktur og DevOps, så var det helt afgørende for dem at arbejde med nogle der kendte til deres udfordringer og som kunne snakke i et sprog de forstod.
I GOCOs ledelse har vi forretningsudviklere og iværksættere som har erfaring inden for tech-virksomheder til at supplere vores DevOps, på den måde tilbyder vi vores partnere mere end "KUN" udvikling.
I Fundbricks har vi lavet en løsning der har givet dem et konkret afkast og en teknologi der gør de lynhurtigt kan markedsføre nye produkter / services samt optimere deres økonomi.
Måden vi realiserede det på, var ved indgå en STAAS-aftale hvor vi anvender teknologier såsom: React Native, Node.js, Amazon Web Serives' Serverless Framework AWS Lambda, AWS Api Gateway, AWS Cognito og AWS S3 Bucket følge og udviklingsdiscipliner der følger clean code principperne.

Læs mere om vores arbejdsmetode her.
Platform
Steamfoss

SteamFoss

Steamfoss er i vækst, og stod med en ikke-skalerbar teknisk-løsning og som resulterede i et væsentligt overhead.
Udover at optimere deres tekniske infrastruktur og DevOps, så var det helt afgørende for dem at arbejde med nogle der havde erfaring med hvordan de kunne få udviklet et system tilpasset deres behov og som ville stimulere deres vækst, samt mindske deres manuelle arbejdsprocesser.
Derfor var det udslagsgivende for Steamfoss at vide hvordan vi kunne realisere disse målsætninger gennem vores erfaring med de nyeste cloud-værktøjer.
Således var det også muligt for os at anvende én af vores "boilerplates" [læs om det her] tilpasset deres systemt, hvor vi brugte cloud-værktøjer fra Amazon Web Services og teknlogier som React og Node.js. Det gjorde vi fik udviklet projektet hurtigt og effektivt, samt bygget en løsning, der gør de lynhurtigt kan markedsføre nye produkter / services samt optimere deres økonomi..
Platform

Foam - come together

foam er en nystartet virksomhed med et par af stifterne der skulle have udviklet en mobil applikation for første gang.
Det var helt afgørende for dem at arbejde med nogle der kendte til deres udfordringer og som kunne snakke i et sprog de forstod.
Udover at have dygtige IT-specialister, så var det altså helt afgørende for holdet bag BAY, at der i GOCO sad forretningsudviklere og iværksættere som har erfaring inden for tech-virksomheder, som de også kunne sparre med.
Til at udvikle applikationen anvendte vi teknologier som React Native, Node.js, en backend integreret med en API til Amazon Web Serives' Serverless Framework AWS Lambda, AWS Api Gateway, AWS Cognito og AWS S3 Bucket. Ved at følge clean code principperne fik vi leveret en platform, der giver de optimale muligheder for DevOps til at videreudvikle på BAY og som kræver få ressourcer at vedligeholde.
Mobile app

GamingBuddy

GamingBuddy er et socialt medie for gamere, der matcher gamere baseret på brugernes tilsvarende psokografiske profil.
Det kræver man indsamler en ufattelig stor mængde data. Derfor bliver det helt væsentligt at ens web applikation og/eller mobil applikation har en ubeklagelig performance og ens serveromkostning forholdes kontrolleret samt så minimal som muligt.
Da vi overtog projektet, havde GamingBuddy væsentlige udfordringer med sin server-infrastruktur. Server omkostningerne skulle minimeres og siden skulle gøres hurtigere.
Der var behov for en hurtig løsning!
GamingBuddy anvendte Amazon Web Services, som vi har anvender blandt størstedelen af vores projekter. Ved at redesigne platformens arkitektur og omskrive væsentlige dele af backenden fik vi optimeret sidens performance, optimeret deres server omkostninger og øget brugervenligheden på platformen grundet en bedre performance (load time). Redesignet af deres tekniske system gav dem også den effekt at de meget hurtigere kan markedsføre nye funktioner og har meget nemmere ved at onboarde nye udviklere til deres virksomhed.
Platform
Geekster

Geekster

Da vi overtog projektet, havde Geekster væsentlige udfordringer med sin cloud-infrastruktur.
Server omkostningerne skulle holdes nede, siden var langsom og infrastrukturen udsatte sidens sikkerhed.
Der var behov for en hurtig løsning!
Geeksters teknologi var sat op således Herokus cloud-platform var en oplagt løsning til at løse problemet.
Således fik vi udviklet et intelligent software af højeste kvalitet, leveret på blot en lille måneds tid.
Ved at følge clean code principperne formåede vi at bygge en fleksibel platform, som giver bedre muligheder for DevOps til at videreudvikle på Geekster.
Platform

Gentofte Kommune - Garderhøj

Garderhøj projektet er offentligt støttet. Det var væsentligt for projektlederen at finde en leverandør som havde erfaring med at bygge digitale løsninger der ikke oversteg budgettet.  
En af årsagerne til vi vandt dette projekt skyldes vores brede erfaring med at udvikle applikationer med de nyeste cloud-værktøjer.
Vi kunne ligeledes drage fordel af at vi har haft udviklet tilsvarende koncepter, hvorpå vi kunne dokumentere at vi ville overholde budgettet samt kvaliteten.
Med én af vores "boilerplates" [læs om det her], hvor vi bl.a., anvender Amazon Web Services og React, fik vi tilfredsstillet kravende for projektet.
Platform

Lad os starte med en samtale

Send os information på jeres udfordring eller  ide. Vi sidder klar til at sparre med jer.

Kontakt os