Ikke et traditionelt kunde-leverandør samarbejde

GOCO er stiftet af folk som har erfaring på begge sider af bordet når en software løsning skal udvikles.
Med indsigt og erfaring herfra identificerede vi problemstillingen om at der er et mis-match mellem kunde og leverandør, hvor målsætningerne ikke stemmer overens.
Som konsekvens er det traditionelle kunde-leverandør forhold baseret på et disharmonisk grundlag, hvor IT-huse tjener penge på deres kunder, og ikke som konsekvens af deres kunders fremgang.

For at bryde det disharmoniske forhold er man grundlæggende nødt til at forholde sig anderledes til kunde-leverandør-forholdet.
Hvad traditionelle IT-huse ser som en klient, ser vi som en samarbejdspartner.

Løsningen er nødt til at facilitere et fælles økonomisk incitament.
Vi mener STAAS-konceptet er branchens hidtil bedste løsningsforslag og remote arbejde nogle væsentlige konkurrencemæssige fordele.

Kontakt os

Holdet

Med et team af software ingeniører, recruiters, projektledere og forretningsudviklere er vi hurtige til at diagnosticere jeres problemstilling og finde en passende løsning. Det bidrager til vores partnere opnår et effektivt udviklingsmiljø, der etableres hurtigt til både greenfield og brownfield projekter.

Her hører vi til

Den moderne arbejdsplads har indset værdien af remote arbejde. Vi kan trække på ressourcer on-premise, remote og i forskellige tidszoner så produktionen er konstant.

Danmark

København

Portugal

Brazil

Lad os starte med en samtale

Send os jeres problem eller din ide. Vi sidder klar til at sparre med jer.

Kontakt os