Mere end kun udvikling

Vi tilpasser vores service til jeres behov

Med et team af software ingeniører, recruiters, projektledere og forretningsudviklere er vi hurtige til at diagnosticere jeres problemstilling og finde en passende løsning.
Det bidrager til vores partnere opnår et effektivt udviklingsmiljø der etableres hurtigt.

Vi kalder vores koncept for STAAS.

STAAS til forskellige formål

STAAS står for “Software-Team-As-A-Service” og vores samarbejdspartnere arbejder med os på projekt basis eller på en fast aftale. Vi etablerer og faciliterer et remote “Software-team” med udviklere i Danmark, Portugal og Brasilien, med speciale i forskellige domæner indenfor softwareudvikling og industriens nyeste teknologier. Det sikrer vores partnere flere konkurrencemæssige fordele; finansielt, operativt og high-paced marked feedback.

Applikationsvedligehold- og drift

Software-løsninger bringer værdi til en dynamisk organisation eller markedet. For at følge med de forretningsmæssige muligheder og tilpasse sig udviklingen, er der behov for et fleksibelt, skalerbart og omstillingsparat udviklingsteam.

Serveroptimering og performance

Vi er up-to-date på best practices, så vi kan rådgive og udvikle løsninger der gør, at vores partnere kan optimere deres serveromkostninger og hastighed.

Data og indsigt

Ved at engagere sig med sin data opnår man bedre viden og overblik. Med den rette behandling vil det resultere i nye indtægtskilder, bedre forretningsgange der øger effektiviteten og/eller giver væsentlige besparelser. Vi hjælper vores partnere med at udnytte sin data uden at skulle lave en uoverskuelig investering.

Web applikationer

Vi anvender de nyeste cloud-værktøjer og har betydelig erfaring med microservices fra Amazon Web Services til at opsætte infrastrukturen for web applikationerne vi bygger.

Businesssoftware

Vi anvender de nyeste cloud-værktøjer, særligt Amazon Web Services til at opsætte infrastrukturen til de CMS og ERP systemer vi bygger. Det giver os forudsætningerne for at kunne udvikle intelligent software af højeste kvalitet, i et hastigt tempo og nemt lave integrationer med tredjepartssystemer.

Mobil applikationer

Vi anvender de nyeste cloud-værktøjer, særligt Amazon Web Services til at opsætte infrastrukturen til mobil applikationerne vi bygger.

Webshops

Vi bygger både cloud-baserede webshops og simple webshops ved at bruge moderne løsninger som Amazon Web Services, Shopify, Webflow eller WordPress.
Det giver vores partnere færre systemer til at drive forretningen.

Cloud computing

Vi er specialiseret i industriens nyeste cloud-værktøjer, særligt Amazon Web Services.Således kan vi udvikle intelligent software af højeste kvalitet og i et hastigt tempo.

Machine Learning

Machine learning har været et buzzword mange år. Dets styrke findes i flere sammenhænge, særligt workflows, automatisering af opgaver og bedre forretningsmæssige beslutninger baseret på data.
Lad os byde ind på dit næste ML eventyr.

Vi ser ikke kun søm

Vi er IT-hus med ledende profiler der har erfaring indenfor produktudvikling, rekruttering, projektledelse og forretningsudvikling.

Vores partnere vælger os fordi vi har indsigt i forretningers forskellige elementer. Vi træffer ikke beslutningen for vores partnere, men stiller spørgsmål og skaffer information hvorfra svaret på den mest kvalificerede beslutning udformer sig.

De muligheder og begrænsninger vi kigger på, går længere end den "bedste tekniske praksis". Vurderingen inkluderer bl.a: Hvordan bidrager den tekniske løsning til vores partners økonomi?
Rekrutteringsmuligheder - er der mange udviklere, der anvender denne teknologi? - er teknologien en del af store universiteters pensum?
Hvornår blev teknologien lavet?
Hvor stor er risikoen for teknologien bliver "depricated"?
Hvem bruger ellers teknologien?

Med vores undersøgende tilgang er vi blevet et IT-hus med erfaring indenfor en bred vifte af teknologier.

Vores STAAS-koncepter

Baseret på arbejdsmiljøet seneste års udvikling, er virksomheder i stigende grad begyndt at benytte sig af remote arbejde. Med vores erfaring som recruiters og ledere i tech-virksomheder hvor vi har ledt teams remote, formår vi at facilitere et lærerigt og engagerende arbejdsmiljø. Vi har været privilegeret at kunne tage udgangspunkt i vores egen erfaring og behov som virksomhedsleder i tech virksomheder og designet STAAS konceptet til at være en løsning vi som beslutningstagere i tech-startups, selv ville have interesse i at vælge.

STAAS - Output

STAAS-output passer i den situation hvor en ny løsning/koncept skal bygges og organisationen ikke har ledige kompetencer internt.
Opgaven kræver et udviklingsteam der sættes igang hurtigt, som desuden skal ledes og sikre en kvalificeret løsning indenfor budgettet.
Aktionen bliver GOCO etablerer et team indenfor 2-4 uger, med de rette kompetencer, som ledes og produceres af GOCO.
Operationen resulterer i en løsning der leveres indenfor budgettet og deadline, som nemt kan overleveres efter behov.

STAAS - Input

STAAS-input passer i den situation hvor en aktiv operation skal vedligeholdes samt videreudvikles på og organisationen har behov for en fleksibel aftale der ikke kan konstrueres internt i organisationen.
Opgaven kræver et udviklingsteam der sættes igang hurtigt, og inputtet kan op- & nedjusteres afhængigt af hvordan roadmappet prioriteres.
Aktionen bliver GOCO allokerer et fast team, som ledes og produceres af GOCO.
Operationen resulterer i et stabilt og dedikeret udviklingsteam som optimerer organisationens budget og product roadmap.

Lad os starte med en samtale

Send os information på jeres udfordring eller  ide. Vi sidder klar til at sparre med jer.

Kontakt os